Duet #01 | The Water

31 januari 2015


Vaak krijgen wij de vraag door wie we geïnspireerd worden. Of men wil graag een link leggen naar andere artiesten en komt met vergelijkingen als “Bob Dylan en Joan Baez” of “Angus en Julia Stone”.

In onze samenwerking zijn wij altijd op zoek naar de juiste toevoeging aan elkaars liedjes. Vaak een combinatie van onze stemmen. Al geruime tijd hebben wij een aantal duetten van anderen op ons repertoire en het leek ons leuk om daar meer mee te doen. Afgelopen tijd hebben we ons ondergedompeld in de wereld van de duetten. We hebben nummers uitgekozen die ons hebben geraakt, waar we om hebben gelachen of die we juist graag in een nieuw jasje zouden willen steken.

Van januari t/m december 2015 zullen wij iedere maand een opname publiceren waarin we een eigen vertolking van een duet ten gehore brengen.

De opnames zijn gratis te beluisteren en downloaden via bandcamp.
Te beginnen met The Water van Johnny Flynn & Laura Marling.Onze versie is live opgenomen op 15 november 2014 tijdens onze cdpresentatie in de Lindenberg in Nijmegen. Als toevoeging aan het origineel zingt Roosmarijn Tuenter een derde stem.

Met dank aan de Lindenberg en Dennis Spee.